Umetne konice nohtov – STILETTO NATUR 100 kos

6,70 

vsebina: 100 kos
oblika: stiletto – polovični nastavek
barva: natur
v škatli

Availability: Na zalogi

Šifra: ST-NAT-100 Kategoriji: ,

Opis

Nohtne konice so idealna alternativa zamudnemu podaljševanju s šablonami – ne zahtevajo tako rekoč nobenega znanja, v lepem stajlingu pa lahko uživate v nekaj trenutkih. Konice imajo naravno krivuljo in lok, zaradi česar izgledajo odlično na vaših rokah.

Paket vsebuje komplet 100 konic v velikostih od 0 do 9. Zahvaljujoč temu lahko enostavno najdete popolno velikost zase.

Navodila za uporabo:

Izberite ustrezno velikost konice, ki se prilega vaši naravni nohtni plošči.
Temeljito pripravite naravno nohtno ploščo – mora biti mat, očiščena in razmaščena.
Nanesite tanko plast lepila, ki ga namažite po celotni površini naravnega nohta.
Nanesite umetno konico in narahlo pritisnite cca 10-20 sekund.
Za odstranjevanje umetnih nohtov uporabite odstranjevalec acetona in jih nato nežno odstranite.

Umetne nohte je treba menjati vsakih 10-12 dni.

Oblike konic nohtov

Oblike konic nohtov

Če želite natančno določiti, kateri stil je najboljši za vas, morate upoštevati obliko in dolžino prstov, širino nohtne plošče in dolžino nohtov. Pri izbiri oblike nohtov se morate seznaniti z različnimi možnostmi. Čeprav obstaja veliko različic, morate poznati pet osnovnih oblik. To so kvadrat, krog, oval, mandelj in balerina.

Kvadrat

Kvadratna oblika nohtov je primerna za kratke in srednje dolge nohte ter za ženske z dolgimi in tankimi prsti. Zahvaljujoč ravnim pravokotnim robom je ta oblika nohtov videti urejena in elegantna. Oblika, ki rahlo razširi roke, se ne zlomi tako pogosto kot druge, je idealna za ženske, ki nimajo časa skrbeti za svoje nohte. Ko gre za barvo, so kvadratni nohti lahko najbolj osupljivi v kombinaciji s svetlimi, kričečimi ali bleščečimi laki.

Oval/Krog

Zaradi svoje sposobnosti vizualnega podaljševanja so ovalni (in tudi okrogli) nohti primerni tako za kratke kot široke nohte in prste. Srednja ali dolga oblika se konča s polkrogom, podobnim slogu mandljev. Ta ženstvena oblika nohtov bo pomagala, da bodo široki prsti videti tanjši, kratki pa daljši. Prav tako vam ni treba imeti zelo dolgih nohtov, da bi dobili ovalno obliko, potrebujete le kratko dolžino. Nekaj ​​milimetrov prostega roba je dovolj za učinek.

Mandelj

Mandljevi nohti imajo dolge stranice, ki se zožijo in na koncu tvorijo zaobljeno konico. Ta razkošna oblika ne bo pristajala kratkim nohtom, na daljših pa izgleda odlično. Oblika je zaradi svoje podolgovate oblike idealna za dolge in tanke nohte. Mandljasti nohti so primerni tudi za kratke in široke prste, ki dajejo videz tanjše roke. Poleg tega je ta oblika videti odlično na ženskah s kratkimi prsti zaradi dodatne dolžine.

Balerina

Oblika nohtov v stilu balerina je ena najboljših oblik za ljubiteljice dolgih nohtov in za ozke nohte. Ta slog je dobil ime po obliki, ki spominja na balerinine špice. To je zelo elegantna oblika, običajno dolga in ozka. Zoži se na kvadratno konico. Ženske, ki jih privlačijo prefinjeni in elegantni modeli, lahko preizkusijo obliko balerina, če so njihovi nohti dolgi in močni. Medtem ko drzen dizajn zahteva veliko vzdrževanja, je njegov videz v kombinaciji z mehkimi, nevtralnimi odtenki, pomirjujočimi toni in mat laki vreden truda.

Stiletto

Stiletto – oblika, primerna za ženske s tankimi kratkimi prsti in majhno ploščo za nohte. Takšna manikura v vsakdanjem življenju zahteva skrbno pozornost. Koničasti nohti vizualno podaljšajo prste in jih naredijo bolj elegantne. Za veliko roko je ta oblika popolnoma neprimerna.

 

 

Nakupovalna košarica