Sterilizator UVC YT-80

47,70 

velikost posode: 400 ml
4 časovne izbire: 90 s, 180 s, 270 s, 480 s
nadzorno ploščo s funkcijo na dotik
frekvenca 47.000 Hz

povezava do čistilne tekočine 

 

 

učinkovitost dezinfekcije je 99,9 %
samodejni izklop

Availability: Na zalogi

Šifra: ST-UVC-YT80 Kategoriji: ,

Opis

Ultrazvočni čistilec je naprava, ki s pomočjo ultrazvočnih valov učinkovito očisti različne predmete, tudi na težko dostopnih mestih. Aparat oddaja ultrazvočne valove s frekvenco 47.000 Hz. ki učinkovito in nežno razgradijo umazanijo na površinah predmetov. Ultrazvočni čistilec zagotavlja enakomerno porazdelitev ultrazvočnih valov okoli predmetov. Zahvaljujoč temu je celotna površina artikla očiščena enakomerno, ne le njen del. Ultrazvočno čiščenje ne povzroča mehanskih poškodb očiščenih predmetov

Velika 400 ml prostornina posode pomeni, da lahko uporabite več čistilne tekočine. Ultrazvočni čistilec ima 4 časovne izbire: 90 s, 180 s, 270 s, 480 s, ki vam bodo omogočili optimizacijo postopka čiščenja in doseganje optimalnih rezultatov čiščenja. Sterilizator je opremljen z nadzorno ploščo s funkcijo na dotik. Ta plošča ima moderen dizajn in omogoča enostavno in intuitivno nastavitev parametrov sterilizatorja.

Sterilizator je idealna rešitev za čiščenje  kozmetičnih pripomočkov, nakita, očal, ključev in ostalih drobnih predmetov.

 

 

Nakupovalna košarica