Sesalec praha Clavier 80 W – BEL

84,40 

izredna moč: 80 w
s filtrom (brez vrečk)
življenjska doba: 10.000 ur
vrtljaji: 4.500/min

Availability: Na zalogi

Šifra: SES-80W-CLB Kategoriji: ,

Opis

Sesalec praha s filtrom z izjemno visoko močjo 80 W in novim sistemom vakuumskega sesanja prahu, ki nastane pri delu z brusilnikom ali ročnem piljenju.  Sesalec ima v notranjosti poseben filter, ki posesa/vpije prah in ga ne prepušča nazaj ven, kar se pogosto dogaja pri sesalcih prahu z vrečkami za prah. Filter je enostaven za čiščenje, za večkratno uporabo in zdrži dolgo časa.

Sesalec brez vrečke je popolnoma inovativna, ekološka rešitev. Kasetni filter je za večkratno uporabo in traja več let. Naguban filter zahteva redno čiščenje. Dovolj je, da filter pretresete ali izpihate enkrat na 3-4 mesece ali pogosteje.

Življenjska doba naprave je več kot 10.000 ur. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji je sesalec majhen in zavzame malo prostora, njegova sesalna moč pa daleč presega sesalce z več ventilatorji. Edinstven dizajn vam bo zagotovil zanimiv zaključek vašega kozmetičnega salona!

Ne pozabite, da bo le kakovosten sesalec bistveno zmanjšal tveganje vdihavanja škodljivih prašnih delcev, ki nastanejo med postopkom manikure, ne samo zaposlenih v kozmetičnem salonu, temveč tudi strank!

Nakupovalna košarica