Semilac Dream Long Base

13,70

💜 vsebina: 7ml
💜 visokokvaliteten UV base lak za regeneracijo ali podaljševanje nohtov
💜 za regeneracijo oslabljenih, tankih in lomljivih nohtov
💜 obogaten z vitaminom E in vlakni
💜 polprozoren odtenek roza barve
💜 lahko ga uporabimo samostojno ali kot podlago
💜 možnost podaljševanja konic do 0,5 cm

Na zalogi

UV podlak  Semilac Dream Long Base za pomoč pri regeneraciji šibkih, tankih in lomljivih nohtov. Obogatili smo ga z vitaminom E in vlakni, ki prepletajo in napolnijo nohtno ploščo. Zahvaljujoč temu se na njegovi površini ustvari zaščitna plast, ki jo ščiti pred mehanskimi poškodbami, cepitvijo in lomljenjem. Omogoča tudi nadgradnjo in podaljšanje nohta do 0,5 mm. Zaradi srednje debele konsistence je našo podlago enostavno nanesti. Njegova prednost je tudi prozoren odtenek rožnatega pudinga - lahko ga uporabite kot podlago za katero koli manikuro z gel lakom ali pa ga nanesete samostojno, kar vam omogoča, da dobite naravni učinek manikure.

Zagotavlja obstojnost gel manikure do 21 dni.

Ta izdelek je dermatološko preizkušen.

ČAS SUŠENJA:

* UV LED svetilka 6 W - 3 x 45 s

* UV LED svetilka 9 W - 2 x 60 s

* 24W UV LED svetilka - 2 x 30 s

* 36W UV LED svetilka - 2 x 30 sekund

* UV LED svetilka 48/24 W - 2 x 30 s

* UV svetilka 36 W - 120 s

UPORABA:

Pripravite nohtno ploščo in jo razmastite s čistilom za nohte Semilac. Nanesite plast Semilac Care Base. Njegova debelina je odvisna od učinka, ki ga želite doseči - za izgradnjo (podaljševanje) nohta morate nanesti večjo količino izdelka v plasteh in ga vsakič posušiti pod svetilko. Če uporabljate Semilac Dream Long Base v obliki običajnega manikirnega podlaka - samo nanesite tanko plast izdelka in ga posušite pod svetilko (čas strjevanja je odvisen od moči svetilke). Za dosego naravnega učinka - po utrjevanju podlage nanesite nadlak Semilac in ga posušite v svetilki. Če želite nanesti barvo - nanesemo tanko plast katerega koli UV laka za nohte  Semilac in jo posušimov svetilki. Ponovno nanesite tanko plast UV laka Semilac (ne pozabite zaščititi konice nohta) in ga posušite v svetilki. Nanesite in namažite UV Top Semilac ter manikuro posušite pod svetilko.

Sestavine izdelka po INCI*:    Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Isobornyl Methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Glycol HEMA-Methacrylate, Silica, Nylon-66, Bis(Methacryloyloxyethyl) Phosphate, Tocopherol, Calcium Pantothenate, Hydroquinone, p-Hydroxyanisole, (+/-) CI 77891, CI 15850, CI 60725

* INCI = Mednarodna nomenklaturo kozmetičnih sestavin

** CI = Označevanje barvil po mednarodni nomenklaturi