-16%

Nastavek 100 kos #120

Original price was: 9,20 €.Current price is: 7,70 €.

Vsebina: 100 kos
grobost: #120
pakiranje v PVC vrečki

Availability: Na zalogi

4,60 

Availability: Na zalogi

Šifra: BRUS-100/120 Kategoriji: ,

Opis

Univerzalni nadomestni brusni nastavki iz smirkovega papirja v obliki valja, ki se dobro obnesejo tako pri manikuri kot pri pedikuri. Namenjeni so odstranjevanju žuljave povrhnjice s podplatov, nartov in prstov, v manikuri pa se dobro obnesejo za odstranitev laka, gela, akril gela in akrilnih mas. Omogočajo natančno, varno in učinkovito izvedbo posega.

Grobosti nastavkov:

#60 – grob brusni nastavek za manikuro in pedikuro. Namenjen piljenju akrila in gradilnega gela z nohtov. Primeren tudi za odstranjevanje trde kože pri negi stopal.
#80 – grob brusni nastavek za manikuro in pedikuro. Namenjen piljenju akrila, gela in gel laka z nohtov. Primeren tudi za odstranjevanje trde kože pri negi stopal.
#100 – grob brusni nastavek za manikuro in pedikuro. Namenjen piljenju akrila, gela in gel laka z nohtov. Primeren tudi za odstranjevanje trde kože pri negi stopal.
#120 – srednje grob brusni nastavek za manikuro in pedikuro. Namenjen piljenju gel ali gel laka z nohtov.
#180 – fin brusni nastavek za manikuro in pedikuro. Namenjen piljenju zadnje plasti akrila, gela in gel laka z nohtov. Primeren tudi za krajšanje naravnih nohtov.
#240 – fin brusni nastavek za manikuro in pedikuro. Namenjen piljenju zadnje plasti akrila, gela in gel laka z nohtov. Primeren tudi za krajšanje naravnih nohtov.

Nakupovalna košarica