Polkrožna svetilka Glow ARCHE II – 582 LED diod

115,90 

moč: 40 W 
Število LED diod: 582
Barva svetlobe: 6000 K
Življenjska doba: ≥ 50000 h

Availability: Na zalogi

Šifra: Glow-ARC-II Kategoriji: ,

Opis

Kozmetična namizna svetilka Glow Arche II z edinstveno obliko loka zagotavlja odlično osvetlitev med storitvami, ki zahtevajo natančnost, kot je oblikovanje nohtov. Popolna je za specialistične ordinacije, kjer prava svetloba pomembno vpliva na kakovost opravljenih tretmajev . To bo pomembno predvsem pri storitvah manikure, pa tudi lepotnih tretmajev, podaljševanja trepalnic, tetoviranja in permanentnega ličenja.

Širok, specifično ukrivljen profil, napolnjen s 582 LED diodami, zagotavlja osvetlitev brez senc , kar zagotavlja visoko udobje med posegi. Mlečna, prosojna površina plošče dobro razprši svetlobo , zato svetilka ne poškoduje oči. Ustrezni parametri in možnost prilagajanja jakosti svetlobe zagotavljajo popolno reprodukcijo vidnih barv , zato  svetilka ne obremenjuje oči, tudi pri dolgotrajnem delu.

Intenzivnost/moč svetlobe lahko gladko prilagajate z daljinskim upravljalnikom, ki se nahaja na napajalnem kablu. Prilagoditev vam omogoča, da ves čas zagotovite natančno osvetlitev področja dela . To daje velike možnosti za prilagajanje razsvetljave individualnim potrebam in storitvam, ki se izvajajo v danem trenutku. 

 

Nakupovalna košarica