MollyLac ACID Primer 10 ml

6,25 

vsebina: 10 ml
okrepi in učvrsti nohte
poveča oprijem UV gela/UV laka z naravnim nohtom

Availability: Na zalogi

Šifra: ML-AC-Primer Kategorije: , ,

Opis

Imate težave z obstojnostjo vaše manikure in se vam zdi, da se noben izdelek ne prime na vaše nohte? Primer za nohte močno razmasti nohtno ploščo, zaradi česar se podlak (UV base) bolje oprime nohta, celotna stilizacija pa postane veliko bolj obstojna. Z uporabo tega izdelka lahko več tednov uživate v čudoviti manikuri, tudi s problematično nohtno ploščo! Pred nanosom pripravka ploščo očistimo s čistilom, da dosežemo optimalen učinek. Primerja ne sušimo pod UV lučko, posuši se sam po približno 2 minutah.

Opozorilo: Primer zmrzne pri nizkih temperaturah (pod 10 stopinj Celzija). Med zimo po razpakiranju paketa izdelka ni ga mogoče odpreti. Primer pustite eno uro na sobni temperaturi dokler se popolnoma ne povrne v tekočo konsistenco. Šele po spremembi stanja v tekočo obliko pripravek lahko začnete nanašati na nohte. To obnašanje izdelka je povsem normalno in ne spremeni njegovih lastnosti.

Navodilo za uporabo:

Pred uporabo primerja je treba nohte dobro pripraviti za manikuro – glej osnovni postopek priprave nohta (klik).  Primer nanesite na ploščo samo v točkah in v majhni količini. Po nanosu pripravka počakajte, da popolnoma izhlapi (približno 2 minuti) – NE SUŠITE V UV LUČKI! Nato nadaljujte s postopkom nanosa UV laka/UV gela.

Navodila za nanos

Navodila za nanos

Navodila za nanos:
* nanesi tanek sloj Primerja na noht (po osnovni pripravi nohta za nanos)
* počakaj da se Primer popolnoma posuši (BREZ UPORABE UV LUČKE)
* nadaljuj s postopkom nanašanja UV gela/UV laka

Nakupovalna košarica