Kasetni sesalec prahu Momo J007 48 W

57,70 

izredna moč: 48 w
s filtrom (brez vrečk)
velikost: 19*19*6 cm
vrtljaji: 4.500/min
za profesionalno in domačo uporabo

Ni na zalogi

Šifra: SES-Momo-J007 Kategoriji: ,

Opis

Kasetni sesalec prahu je naprava, ki vam omogoča ohranitev čistega delovnega mesta pri urejanju manikure ali pedikure nohtov. Je nepogrešljiv pripomoček v profesionalnih kozmetičnih salonih, kot tudi doma. Namizni sesalec je izjemno enostaven za uporabo in preprost za čiščenje. Visoka moč in učinkovit filter zagotavljata udobje in varnost pri urejanju nohtov.

Sesalec Momo J007 je opremljen z gumbom s sistemom klik za nastavitev hitrosti sesanja, ki vam omogoča prilagajanje delovanja aparata posegu, ki se izvaja v tem trenutku. Značilen zvok obvešča o vklopu in izklopu ventilatorja. Prezračevalne odprtine na dnu naprave zagotavljajo prost pretok zraka. To omogoča, da ventilator dlje časa neprekinjeno deluje, kar zmanjša tveganje pregrevanja.

Poenostavljena, nežna oblika ventilatorja daje eleganten videz. Enostavno plastično podnožje v odtenkih bele, polmat siva rešetka in polmat rožnato zlati okrasni krog poskrbijo, da je naprava videti minimalistično in se popolnoma prilega vsaki notranjosti. Materiali iz katerih je izdelan zagotavljajo vzdržljivost in enostavno čiščenje. Nedrseče noge zagotavljajo stabilnost naprave med uporabo.

 

Nakupovalna košarica