Sterilizator krogelni PRO 100W

39,25 

Sterilizator krogelni Pro 100W je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežni in dolgotrajni. Zasnovan je tako, da vzdrži redno uporabo in je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Naprava je prav tako lahka in prenosna, zato jo zlahka vzamete s seboj kamorkoli greste.

Availability: Na zalogi

Šifra: Ster-pro-100w Kategoriji: ,

Opis

Krogelni sterilizator Pro 100W je elektronska naprava, ki jo morate imeti za vse, ki cenite higieno in čistočo. Zasnovan je za hitro sterilizacijo kovinskih orodij in drugih elementov, zaradi česar je nepogrešljiv pripomoček za strokovnjake v kozmetični, medicinski in zobozdravstveni industriji. Naprava je opremljena s posebnimi kroglicami, ki držijo orodje na mestu in omogočajo sterilizacijo pri visokih temperaturah.
Sterilizator Pro 100 W je enostaven za uporabo in vsebuje vse, kar potrebujete za začetek. Paket vsebuje sterilizator, kroglice, navodila za uporabo in garancijo. Naprava je kompaktna in ima višino 15 cm ter širino osnove 15 cm. Notranje mere so 7,5 cm v višino in 4,5 cm v premeru, zaradi česar je primeren za široko paleto orodij.

Nakupovalna košarica