Semilac regenerator Nail Power Therapy 5w1 Rose Care

8,25 

vsebina: 7 ml
prozorna/roza barva
izboljša stanje nohtov
zapolni neravnine in brazde
podpira rast nohtov
zagotavlja občutno močnejše nohte

Availability: Na zalogi

Šifra: SEM-5V1-RC Kategorije: , ,

Opis

Formulo balzama smo obogatili z izvlečkom sadja durio in vitaminom E, ki zagotavljata dolgotrajno nego in občutno trše nohte. Balzam učinkovito zapolni neravnine in brazde na nohtni plošči, nohtno ploščo zgladi, nežna, svetlo roza barva pa poskrbi za lep in zdrav videz nohtov ter vidno izboljša njihovo stanje. Uspešno se lahko uporablja kot podlaga za klasični lak za povečanje odpornosti proti krušenju. Ta balzam je bil ustvarjen v sozvočju z naravo – ne vsebuje živalskih sestavin (veganski) in je prestal vrsto dermatoloških testov.

Navodilo za uporabo: Nanesite plast balzama na nenalakirane nohte. Pustite, da se posuši in nanesite drugo plast. Priporočamo dnevno uporabo.

 


 

 

Kemična sestava

Kemična sestava

Sestavine izdelka po INCI*: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Talc, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Benzophenone-1, Silica, n-Butyl Alcohol, Diacetone Alcohol, Durio Zibethinus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, Aqua, Phosphoric Acid, Benzyl Benzoate, CI**77891, CI 77742, CI 77491, CI 19140

* INCI = Mednarodna nomenklaturo kozmetičnih sestavin

** CI = Označevanje barvil po mednarodni nomenklaturi

Nakupovalna košarica