Semilac BB Base NUDE

13,70

💜 vsebina: 7ml
💜 visokokvaliteten UV base lak za regeneracijo ali podaljševanje nohtov
💜 zahvaljujoč barvnemu pigmentu skrijemo razbarvanost in nepravilnosti nohti
💜 lahko ga uporabimo samostojno ali kot podlago
💜 možnost podaljševanja konic do 0,5 cm

Na zalogi

Gumijasta podlaga Semilac Be Beautiful Base ROSE s pigmentom skrije razbarvanje in nepopolnosti nohtne plošče, kar omogoča hitro in lepo manikuro. Zahvaljujoč univerzalnemu nude odtenku se lahko uporablja kot podlaga. Semilac BB je v harmoniji z nohtno ploščo - ne pride do zraka pri obnohtni kožici in se ne loči se od roba. Zaradi svoje popolne konsistence je učinkovit in enostaven za nanašanje, kar omogoča hitro barvanje. Izdelek omogoča modeliranje, občutljivo nadgradnjo in razširitev nohtne plošče,njegova posebna formula pa omogoča hitro in enostavno odstranjevanje manikure.

Zagotavlja obstojnost gel manikure do 21 dni.

Ta izdelek je dermatološko preizkušen.

ČAS SUŠENJA:

* UV LED svetilka 9 W – 2 x 60 sek

* 24W UV LED svetilka – 2 x 60 sek

* 36W UV LED svetilka – 2 x 30 sek

* UV LED svetilka 48/24 W – 2 x 30 sek

* UV svetilka 36 W - 120 sek

UPORABA:

Pripravite nohtno ploščo in jo razmastite s čistilom za nohte Semilac. Nanesite plast Semilac BB Base. Njegova debelina je odvisna od učinka, ki ga želite doseči - za izgradnjo (podaljševanje) nohta morate nanesti večjo količino izdelka v plasteh in ga vsakič posušiti pod svetilko. Če uporabljate Semilac BB Base v obliki običajnega manikirnega podlaka - samo nanesite tanko plast izdelka in ga posušite pod svetilko (čas strjevanja je odvisen od moči svetilke). Za dosego naravnega učinka - po utrjevanju podlage nanesite nadlak Semilac in ga posušite v svetilki. Če želite nanesti barvo - nanesemo tanko plast katerega koli UV laka za nohte  Semilac in jo posušimov svetilki. Ponovno nanesite tanko plast UV laka Semilac (ne pozabite zaščititi konice nohta) in ga posušite v svetilki. Nanesite in namažite UV Top Semilac ter manikuro posušite pod svetilko.

Sestavine izdelka po INCI:  Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Isobornyl Methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Glycol HEMA-Methacrylate, Silica, PEG-9 Dimethacrylate, Bis(Methacryloyloxyethyl) Phosphate, Hydroquinone, p-Hydroxyanisole, (+/-) CI 77891, CI 77491

* INCI = Mednarodna nomenklaturo kozmetičnih sestavin

** CI = Označevanje barvil po mednarodni nomenklaturi