-20%

Rokavice NITRIL črne 100 kos – XS

Original price was: 15,75 €.Current price is: 12,60 €.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,60 

Velikost: XS
100 kos
brez pudra

Availability: Na zalogi

Šifra: ROK-Č-XS Kategoriji: ,

Opis

Nitrilne diagnostične in zaščitne rokavice za enkratno izdelane iz visokokakovostnega nitrila s teksturirano površino prstov. Zelo odporne na trganje. Zagotavljajo visoko udobje med večurno uporabo.

Namenjene so zdravstvenim pregledom, diagnostiki, terapevtskim dejavnostim in delu s septičnim materialom, zasnovane pa so kot osebna zaščitna oprema s preprosto strukturo, ki ščiti pred minimalnimi tveganji, ki ne morejo povzročiti nepopravljive poškodbe kože uporabnika. Njihova zasnova in označevanje so v skladu z zahtevami Evropske medicinske direktive 93/42/EGS in Evropske direktive o osebni zaščitni opremi 89/686/EGS ter spremembami, ki so bile v njej uvedene. Upoštevajte, da potrjena raven zaščite ne odraža dejanskih delovnih pogojev, kjer lahko drugi dejavniki vplivajo na delovanje zaščite. Zagotoviti je potrebno, da se rokavice uporabljajo samo za predvideni namen.

Shranjevanje rokavic

Shranjevanje rokavic

Priporočljivo je, da rokavice hranite v suhem prostoru pri 5-30 °C in jih zaščitite pred sončno svetlobo in fluorescenčno svetlobo.
Priporočena relativna vlažnost prostora, v katerem so rokavice shranjene, je 60 ± 20 %.
Rokavice hranite na razdalji najmanj 1 m od grelnih naprav, virov ognja in ozona.
Ne shranjujte v neposredni bližini topil, olj, goriv, ​​masti.

Nakupovalna košarica