-50%

Make up set čopičev – 18 kos

Original price was: 24,80 €.Current price is: 12,40 €.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,40 

18 kos make up čopičev
etui – 25 * 13 cm
odlična kvaliteta

Ni na zalogi

Šifra: ČOPSET-02 Kategoriji: ,

Opis

Čopiči za ličenje so poleg kozmetike nepogrešljiv element popolnega ličenja. Z njihovo pomočjo boste to zagotovo naredili v velikem slogu. Izjemno praktičen komplet sestavlja 18 različnih vrst krtač in vsaka od njih lahko opravlja drugačno funkcijo. Našli boste čopiče za ličenje obraza, vključno z očmi in ustnicami, kot so: pahljačasti čopič, čopič za podlago, čopič za tekočo kozmetiko, čopič za korektor, čopič za ustnice in čopič za oblikovanje ustnic, čopič za obrvi, čopič za senčenje oči, čopič za konturiranje. , mešanje senčil, za obraz, za rdečilo, glavnik in krtačko za trepalnice in obrvi ter črtalo za oči.

Za izdelavo čopičev so bile uporabljene nealergene, sintetične ščetine, ki poleg tega izpolnjujejo ekološko funkcijo, za razliko od naravno pridobljenih ščetin. Ščetine so mehke, prijetne na dotik in enostavne za čiščenje. Estetski poudarek je temnejši vrh ščetin, ki doda estetsko vrednost in naredi manj vidne ostanke ličil.

V kompletu dobite ličen, zložljiv, mehak etui iz ekološkega usnja. Etui je zaprt s priročnim magnetom.  Za še večji red bodo poskrbeli ločeni predelki – za vsako krtačo po eden.

Nakupovalna košarica