LED lučka Glow YC57 268 W/57 diod z nosilcem za mobitel DVOBARVNA

62,40 

moč: 268 W diod: 57 kos
timer: 10/30/60/99 sekund*
avtomatski vklop/izklop
LCD zaslon
snemljivo dno

*Način low heat (99/120s) pomeni, da se moč žarnice postopoma povečuje. Priporočljivo je za uporabo pri gradilnih gelih in drugih oblikah nanašanja, ki zahtevajo počasno/dolgo utrjevanje.

Availability: Na zalogi

Šifra: Glow-YC57-RM Kategoriji: ,

Opis

LED lučka Glow YC57  je opremljena  s kar 57 pravilno razporejenimi LED diodami (brez t. i. mrtve cone) s skupno močjo 268 W, kar zagotavlja popolno utrjevanje gelov in hibridnih lakov. Tehnologija Dual Led omogoča, da diode oddajajo svetlobo dveh valovnih dolžin, ne utrujajo oči in zagotavljajo širok spekter delovanja. Zahvaljujoč uporabljenim rešitvam svetilka hitro in pravilno strdi tudi najzahtevnejše izdelke, doseže pa tudi težje dostopna mesta na nohtni plošči.

Svetilka je opremljena s časovnikom s štirimi programiranimi delovnimi časi: 10 s, 30 s, 60 s in 99 s (tako imenovani “Low Heat Mode”), ki se odšteva na digitalnem zaslonu. Način low heat (99/120s) pomeni, da se moč žarnice postopoma povečuje. Priporočljivo je za uporabo pri gradilnih gelih in drugih oblikah nanašanja, ki zahtevajo počasno/dolgo utrjevanje. Poleg tega, če ni izbran noben način, bo vgrajeni senzor gibanja samodejno zagnal svetilko, potem ko postavite prste ali nogo pod njo, pri čemer predpostavimo, da je najdaljši čas osvetlitve 120 s. Na zaslonu se nato prikaže čas strjevanja. To vam omogoča priročno izbiro dolžine izpostavljenosti oblikovanju v danem trenutku in uporabljenih izdelkov.

 

Nakupovalna košarica