-25%

Kovček za nakit PINK

Original price was: 39,70 €.Current price is: 29,70 €.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29,70 

20 predelov
dimenzije: 175/138/135 mm
s ključkom

Ni na zalogi

Šifra: KOV-NA-PI Kategorije: , ,

Opis

Kovček vam bo omogočil, da boste v velikem slogu skrbeli za svoj nakit in ga zaščitili pred poškodbami, poleg tega pa ga bo tudi lepo organiziran. Uporabite izdelek, ki je posebej zasnovan za ta namen in uživajte v odlično urejenih in zavarovanih dragocenostih na enem mestu.

Kovček ima 20 različnih predelkov zahvaljujoč katerim boste nadzorovali vrstni red svoje zbirke. Poleg tega ima tudi 3 neodvisno razširljive predale. Predali imajo različne velikosti in so kot nalašč za shranjevanje ur, zapestnic, verižic, uhanov ter ostalih dragocenosti in drobnarij.

Za manjše predmete, kot so obeski, uhani in prstani kovček vsebuje  popolnoma prilagojene predelke v obliki valjev, ki trdno držijo majhne dragocenosti. Trakovi s sponkami, ki se nahajajo pri ogledalu, omogočajo shranjevanje zapestnic, verižic in jih ščitijo pred izgubo. Prav tako v kovčku lahko shranjujete uhane na posebej prirejenih trakovih.

ZNAČILNOSTI KOVČKA:

ZMOGLJIVO – zaradi 20 različnih predelkov vam bo kovček pomagal pri popolnem nadzoru vrstnega reda v zbirki nakita.

S KLJUČEM – zahvaljujoč priloženemu ključu smo lahko prepričani, da nihče razen nas kovčka ne uporablja, si nakita ne ogleda in si ga ne izposodi; je dodatna zaščita za dragocene predmete.

VARNO ZA NAKIT – predelki so obloženi z mehkim materialom za zaščito občutljivih in dragocenih predmetov pred praskami.

ELEGANTNO – brezčasen dizajn, lepa oblika in zlati elementi kovčku dodajo estetski in privlačen videz.

 

Nakupovalna košarica