Čopič Clavier 02 za poslikavo 10 mm

7,70 

Ščetine: najlon, zelo dobre kakovosti
Značilnost:
Natančno izrezane in ročno urejene ščetine.
Vzmeten in mehak hkrati.
Struktura ščetin je gladka in brez por, zato ne vpija kozmetike in je enostavna za čiščenje.
Vlakna ščetin so enotna in gosta, zaradi česar so bolj trpežna.

Availability: Na zalogi

Šifra: ČOP-CL-02 Kategoriji: ,

Opis

Čopič za poslikavo se popolnoma prilega roki, kar omogoča nemoteno in natančno delo. Ima najkakovostnejše sintetične ščetine in priročen pokrovček za zaščito.

Namenjen dekoracijam z ultra tankimi linijami in robovi, za delo s hibridnimi laki in gostejšimi izdelki (geli za dekoracijo)

Zaradi materiala, iz katerega je izdelan  je odporen na mehanske poškodbe in kemične dejavnike (na primer stik s pomožnimi pripravki), zaradi česar bo služil dolgo časa.

Edinstvena zasnova ročaja, ki ni primerljiva nikjer drugje, vam bo omogočila fantastično vizualno izkušnjo. Mavrična barva bo pritegnila vsak pogled, iskrive bleščice pa so zagotovilo za sijaj ob vsaki uporabi čopiča.

Kako skrbeti za ščetine?

Ne čistite jih s čistilom ali čistilom za ščetine (izogibajte se vsem vrstam topil – izopropil alkoholu, acetonu). Alkohol, aceton posuši ščetine in lahko povzroči deformacijo ščetin.

Pri delu z akvarelnimi ali akrilnimi barvami čopič operite v topli vodi z dodatkom šampona ali mila. Ščetine lahko uredite tudi z balzamom za lase. Če so ščetine zasukane v drugo smer, potopite krtačo v vročo vodo.

Pri delu z gelom ali hibridom očistite čopič v redko podlago ali top in ga skrijete pred sončnimi žarki.


Nakupovalna košarica