Brusilnik Ocho Technic 65 W BEL

137,70 

moč: 65 w
število vrtljajev: do 35.000/min
digitalni zaslon
gumbi na dotik
twist-lock ročica
5 kos brusni nastavek
nedrseče noge zagotavljajo stabilnost
moderen minimalističen dizajn
za profesionalno uporabo

Availability: Na zalogi

Šifra: DRILL-OCTE-B Kategoriji: ,

Opis

Moderen, minimalističen dizajn
Videz brusilnika bo zagotovo navdušil ljudi, ki cenijo minimalistične in moderne rešitve. Preprosto ohišje v odtenkih bele in z mat površino poskrbi, da je naprava videti zelo elegantna in urejena. Nedrseče noge zagotavljajo stabilnost med delovanjem. Poleg tega je brusilnik majhen in enostaven za transport, kar omogoča njegovo uporabo tako v kozmetičnem salonu kot tudi doma. Je odlična izbira za ljudi, ki ne cenijo le funkcionalnosti, temveč tudi estetiko in dizajn.

Ergonomska ročica s funkcijo Twist-Lock
Ročica brusilnika je zelo funkcionalna in natančna, odlično sede v roko. Enostaven za uporabo sistem Twist-Lock, s katerim je opremljen, omogoča hitro in nemoteno menjavo nastavkov. Zahvaljujoč temu je delo s to napravo izjemno enostavno in intuitivno, kar bodo cenili tudi zahtevnejši uporabniki. Ergonomska oblika, lahkotnost in pravilno ravnotežjeročice zagotavljajo udobno uporabo, trdna konstrukcija in znatno zmanjšanje tresljajev pa zagotavljata natančno in varno delo. Uporabljene rešitve preprečujejo prekomerno utrujenost rok.

Natančnost in funkcionalnost
Brusilnik je opremljen z digitalnim zaslonom, ki obvešča o trenutni hitrosti vrtenja, smeri vrtenja in omogoča njihovo nemoteno prilagajanje z gumbi na dotik. Naprava deluje tiho in ima posebno mesto za udobno odlaganje ročice, kar olajša shranjevanje in preprečuje poškodbe.

Popoln komplet brusnih nastavkov za udobno in učinkovito delo
Izbira pravih nastavkov je ključ do udobnega in učinkovitega dela z brusilnikom. Komplet rnastavkov, ki je priložen brusilniku stroju OCHO TECHNIC, ponuja različne oblike in gradacije, kar vam omogoča enostavno izvajanje širokega spektra obdelav.

 

Nakupovalna košarica